Helenius: Succeskriterium er tocifret antal mål

Angriberen Nicklas Helenius har ikke mistet selvtilliden efter den mislykkede første sæson hos Premier League-klubben Aston Villa.

Onsdag blev han lejet ud til AaB for den kommende sæson, og Helenius har sat sig et mål for sæsonen i Superligaen.

- Det skal i hvert fald være et tocifret antal mål. Ellers er det ikke en succes for mig. Jeg scorede 16 mål sidste gang, og jeg er i hvert fald ikke blevet dårligere til at afslutte, siger Nicklas Helenius til Nordjyske.

Han hentyder til sæsonen 2012/13, da hans 16 scoringer rakte til en andenplads på Superligaens topscorerliste. Det samme var tilfældet i sæsonen før, hvor det blev til 14 mål.

Helenius anerkender dog, at den nordjyske klub råder over andre dygtige angribere, og at han først skal spille sig på holdet. Kent Nielsen råder blandt andre over litaueren Lukas Spalvis, der scorede otte mål i forårssæsonen.

- Der er hård konkurrence om pladserne, så det kommer selvfølgelig også an på, hvor mange kampe jeg får, uddyber Helenius i forhold til den personlige sæsonambition.

Helenius trænede med hos nordjyderne første gang torsdag i hollandske Doorwerth, hvor truppen er på træningslejr.

Det forsvarende mesterhold AaB indleder den nye sæson på udebane mod Sønderjyske 19. juli.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip