Helle Thomsen vil også smadre Hypo på udebane

Det var en ren massakre, da FC Midtjylland søndag eftermiddag rev Hypo Niederösterreich fra hinanden i Ikast. 33-21 endte midtjyderne med at vinde i indledningen på Champions League.

Den præstation forventer FC Midtjyllands træner, Helle Thomsen, at spillerne kan gentage, når Midtjylland spiller ude mod Hypo den 13. november.

Alle, der har set kampen, vil vide, at vi på en normal dag bør kunne vinde i Hypo. Men vi ved også, at når vi skal til Hypo, så har vi spillet om søndagen mod Vardar og om onsdagen en pokalsemifinale mod Esbjerg.

- Vi skal allerede rejse torsdag og spille dernede fredag. Så forberedelserne og den fysiske form på det tidspunkt ser helt anderledes ud. Derfor var det rigtig vigtigt for os at få plus 12 med i dag, siger Helle Thomsen.

Helle Thomsen har tidligere udpeget kampene mod Hypo som nøgleopgør, hvis midtjyderne skal snuppe tredjepladsen i puljen, som også tæller Győr og Vardar Skopje.

Næste kamp i Champions League for Midtjylland er en svær udekamp mod Győr, og det er en kamp, hvor Helle Thomsen ikke forventer at få det store med hjem.

- Ligesom vi sagde, at vi skulle slå Hypo, ligger den også til højrebenet for Győr at skulle vinde stort mod os.

- Vi gør selvfølgelig, hvad vi kan for at drille dem, men en kamp i Győr og bagefter to Vardar-kampe, de ligger ikke lige til os. De tre næste kampe er mod hold, der regner med at komme i Champions League-finalen, siger hun.

Helle Thomsen kan dog glæde sig over, at FC Midtjylland topper gruppe C efter første runde. Midtjylland har en bedre målscore end ungarske Győr, der vandt gruppens anden indledende kamp med 27-22 over Vardar fra Makedonien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip