Hellere lille end død: 10-årig dreng overlever kræft og sender stærkt budskab til sine mobbere

08/04/2015 09:33

Laura Nygaard

Nyheder

Mest læste i dag

Dominic Zaffino var igennem tre hårde år med kemoterapi, mens han endnu var en helt lille dreng.

Den nu 10-årige dreng overlevede den frygtelige sygdom, men årene med kemo satte sin spor i den lille krop, der ikke voksede i samme tempo som sine jævnaldrende.

Derfor blev Dominic Zaffino mobbet, skriver myfoxphilly.com.

Læs også: Mor og far var syge: 10-årige Anders skriver bog om kræft til børn

Men istedet for at ty til fysisk vold, da det hele blev for meget, valgte den unge dreng at sende et stærkt budskab via det sociale medie Instagram. Her skrev han:

’Til alle, der kalder mig lille: Jeg er måske lille, men det er bedre end at være død. Jeg har haft kræft (hvis I ikke allerede ved det, så er det DØDELIGT). Jeg kan godt lide, den jeg er, og jeg er meget heldig stadig at være i live. Og alle der synes, de er enorme, det er ikke det bedste i verden (I kan udvikle problemer). Man behøver ikke at være høj for at vinde. Jeg kunne være høj, men Gud sænkede min vækst for at jeg kan blive den bedste person, jeg kan blive. Lad dette sive ind og tænk på det, inden du kalder nogen for lille’

Og i løbet af ganske kort til blev Dominic Zaffino et viralt hit på internettet:

Questlove, trommeslager i husbandet på det populære amerikanske tv-show ’Tonight Show’, delte den seje fyrs budskab med ordene:

‘En modig 10-årig, som postede denne besked til sin ufølsomme venner i skolen (kemo har hæmmet hans vækst, derfor helt unødvendige drillerier fra deres side). Lad mig sige dig en ting, Dom. Som et barn, der selv blev nådesløst drillet for at være anderledes, vil jeg sige, at du skal forblive stærk og holde hovedet højt. Du er en inspiration og et fantastisk menneske. Lad ikke nogens ord holde dig fra din skæbne i livet. Respekt!’

Læs også: Hun opdagede på Facebook, at hun havde kræft

Også tv-showet endnu mere populære vært Jimmy Fallon har sendt en privat besked til Dominic Zaffino, bekræfter hans mor.

Her skrev han, at hendes søn er en indsigtsfuld inspiration.

‘Både børn og voksne kan lære noget af hans modenhed’, skriver tv-værten, skuespilleren og sangeren.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: