Helmig afslører: Renée og jeg er bedste venner for altid

Allerede i den pressemeddelelse, hvor musikeren Thomas Helmig og den tidligere topmodel Renée Toft Simonsen annoncerede deres skilsmisse i september, fremgik det, at parret ville forblive hinandens bedste venner resten af livet.

Og nu sætter Thomas Helmig tyk streg under hans og eks-konens gode forhold ved at rette en ganske særlig tak til den tidligere topmodel på sin nye cd "KH Helmig".

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Helmig har i det nye albums booklet skrevet "en ganske særlig tak til min Renée for at hjælpe mig med alting, altid".

I et interview med Jyllands-Posten fortæller den nyskilte Thomas Helmig om sit nye liv som single og om forholdet til eks-konen.

LÆS OGSÅ: Helmig: - Jeg er 100% single

- Vi er gået fra hinanden, vi bor hver for sig og er ved at blive skilt. Men vi bor tæt på hinanden og ses stadig ofte. Hun er min bedste ven, og jeg er hendes bedste ven. Det er der ikke ændret en skid ved, og de ting, som vi får næring af hos hinanden, er der ikke blevet skåret ned på, siger Helmig til Jyllands-Posten og uddyber:

- Jeg taler stadig med hende om en bog, som jeg er begejstret for, og hvis jeg skal i biffen, er det hende, jeg inviterer med, og hvis jeg skal ud at vinterbade, er det hende, som jeg tager med. Og omvendt. Den del af vores liv har ikke ændret sig. Men jeg lægger mig til at sove i en anden seng end hende. That’s it.

LÆS OGSÅ: Hård måned for Thomas Helmig? Han ser træt ud på nyt billede

På trods af takken til Renée Toft Simonsen betragter Thomas Helmig ikke sin nye cd som en skilsmisseplade.

- De fleste sange blev mere eller mindre skrevet, længe før vi overhovedet talte om at blive skilt. Alene af den grund er det svært at få det til at blive til en plade om at blive skilt. I stedet er det et album, som grundlæggende handler om tid og kærlighed. Albummet gør en slags status, og det gør også ondt. Til gengæld bliver emnerne behandlet som kærlige hilsner, siger Thomas Helmig til Jyllands-Posten.

LÆS OGSÅ: Renée Toft efter brud med Helmig: - Vi skal bare væk fra hinanden

Men flere af de ti sange på "KH Helmig" har en klar forbindelse til Renée Toft Simonsen.

- Jeg vil sige det sådan, at hun nærmest optræder et eller andet sted i alle sangene, og et nummer som ”I gang med at gå” forholder sig jo ret åbenlyst til et brud: ”Man kan ikke lære et hjerte noget, det mærker bare, mens det slår, og nu skal tiden bare i gang med at gå og læge alle sår", siger Thomas Helmig til Jyllands-Posten.

Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen dannede par i 17 år - men de var gift i 13 år.
 

 

Dagens Gossip