Helsingørmotorvejen åbnes allerede i dag

Oprydningsarbejdet efter den delvist sammenstyrtede bro på Helsingørmotorvejen er næsten løst.

Motorvejen åbner i begge retninger tirsdag klokken 15 efter at have været lukket i næsten tre dage, oplyser Vejdirektoratet.

Broen over motorvejen styrtede delvist sammen lørdag aften. Og siden søndag eftermiddag, hvor politiet frigav ulykkesstedet, har Vejdirektoratet og entreprenører arbejdet i døgndrift med mange maskiner på at få vejen ryddet og gjort klar til trafikanterne igen.

- Jeg vil gerne takke bilisterne for den store tålmodighed, som de har udvist i de sidste dage, siger anlægsdirektør Jens Holmboe fra Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

- Jeg er godt klar over, at vi har udsat mange trafikanter - især pendlerne - for betragtelige gener, og det vil jeg gerne beklage, siger han.

Samtidig beklager Jens Holmboe for de støjgener, som beboere har måttet døje med på grund af trafikken, der har kørt ad andre veje end vanligt.

- Vejen har stor betydning for bilisterne i Nordsjælland, og derfor har vi arbejdet på højtryk for at få den ryddet så hurtigt som muligt, siger anlægsdirektøren.

I den kommende tid vil politiets uafhængige teknikere undersøge årsagerne til uheldet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip