Helten Frederik Andersen hylder sit unikke hold

Anaheim Ducks spillede sig natten til mandag foran 2-0 i slutspilsserien i NHL mod Calgary Flames, selvom holdet ikke spillede nogen stor kamp.

Sejren på 3-0 i kamp to blev ikke mindst sikret af danske Frederik Andersen, som præsterede 30 redninger på lige så mange forsøg i Anaheim-målet, men han mener, at det er helheden på holdet, som er den største styrke.

- Jeg synes, vi er et virkelig godt hold, og vi kæmper hårdt for hinanden, siger Frederik Andersen til nhl.com.

Selv på en aften som i dag, hvor vi ikke scorede så meget, som vi ønskede, pressede vi dem hårdt konstant, især i første periode. Det er der ikke mange hold, som kan, siger den danske målmand.

Han blev kåret til kampens bedste spiller efter den fejlfrie præstation, og Anaheim ligner et bedre og bedre bud på en potentiel Stanley Cup-vinder.

Anaheim Ducks bankede i første slutspilsrunde Winnipeg Jets med 4-0 i kampe, og foreløbig har holdet fra Californien nu nedlagt Calgary Flames i de to første møder i anden runde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip