Hemmelig fan driver gæk med Oh Land

Det ser ud til, at hun skal til at købe et påskeæg til en hemmelig fan.

Sangerinden Oh Land har nemlig modtaget et gækkebrev i forbindelse med påsken, og den 29-årige dansker har svært ved at gætte, hvem brevet kommer fra.

- Jeg føler mig som den heldigste person i hele verden, når jeg modtager et gækkebrev så smukt som dette. Gad vide hvem det kommer fra, skriver "Renaissance Girls"-hitmageren på sin Instagram-profil om et billede af gækkebrevet, der er fyldt med børnetegninger og er adresseret til danskerens adresse i USA.

Sangerinden har en måneds tid til at gætte, hvor brevet kommer fra, inden hun begiver sig ud på sin nordamerikanske turné, der begynder den 3. maj i Washington.

Og det lader til, at sangerinden glæder sig til at spille for sine amerikanske fans.

- Hermed annoncerer jeg min turné på den amerikanske østkyst. Kom ud og dans med mig! skriver hun i hvert fald på Instagram om et billede, der viser alle datoerne for Oh Lands amerikanske koncerter.

Foruden Washington lægger den danske superstjerne med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius blandt andet vejen forbi storbyer som New York, Boston og Philadelphia.

Se et billede af gækkebrevet her: https://instagram.com/p/06TYY1yKgs/?taken-by=ohlandmusic

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip