Hemmelighedsfulde McLaren indkalder til pressemøde

Det er uvist, om Kevin Magnussens Formel 1-skæbne bliver offentliggjort torsdag, men McLaren-teamet har i hvert fald indkaldt til pressemøde hjemme i Woking lige uden for London med start klokken 11 dansk tid.

McLaren beskriver begivenheden som "en vigtig og eksklusiv mediebegivenhed ved McLaren Technology Centre".

Ritzau har været i kontakt med McLarens presseafdeling og spurgt, om det handler om kørersammensætningen til 2015-sæsonen, men det vil McLaren ikke røbe.

- Jeg kan ikke give dig yderligere detaljer end dem, der er givet, bortset fra at det er en begivenhed, som du anbefales at deltage i, skriver Charlotte Sefton fra McLarens presseafdeling i en mail.

Det er endnu uvist, hvem McLarens to kørere i 2015 er. Fernando Alonso forventes at være den ene, mens Kevin Magnussen og Jenson Button formodes at kæmpe om det andet sæde.

Torsdag i sidste uge var der bestyrelsesmøde hos McLaren, men der kom ingen afklaring om fremtiden for Kevin Magnussen og Jenson Button.

Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, sagde i den forbindelse, at hun - som tingene så ud - først regnede med, at der kom en afklaring 14. eller 15. december.

22-årige Kevin Magnussen blev nummer 11 i sin første sæson i Formel 1. Han erobrede 55 point i sæsonens 19 grandprixer.

Holdkammeraten, den 34-årige brite Jenson Button, som blev verdensmester i 2009, blev nummer otte i VM-serien med 126 point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip