Hemmeligt superstjernepar er blevet forældre

Det vrimler med nyfødte stjernebørn i Hollywood for tiden. For nylig er skuespillerinderne Mila Kunis og Scarlett Johansson blevet mødre, og nu er endnu en kendisbaby kommet til verden.

Skuespillerparret Rachel Bilson og Hayden Christensen er nemlig blevet forældre til en lille datter. Det skriver magasinet People.

- Både mor og barn er sunde og raske, og alle har det godt, lyder den glade nyhed fra repræsentanterne til det 33-årige par i en erklæring.

Pigen blev født den 29. oktober og har fået navnet Briar Rose, som er en reference til karakteren prinsesse Aurora fra eventyret om Tornerose.

Parret har aldrig nogensinde selv været officielt ude at bekræfte graviditeten, men det har Rachel Bilsons kollega i stedet for kommet til at gøre.

Bilson medspiller fra tv-serien "Heart of Dixie", skuespillerinden Jamie King, beskrev nemlig, hvor "spændt" hun var over venindens graviditet, og samtidig kom hun også til at afsløre barnets køn:

- Rachel har så længe gerne ville have en baby. Hun kommer til at være i virkelig gode hænder, og jeg er så glad på deres vegne, sagde King til magasinet US Weekly i maj.

En baby har dog også været høj på parrets fremtidige ønsker, har Bilson tidligere fortalt:

- Jeg vil rigtig gerne starte en familie inden for de nærmeste år. Jeg har altid gerne ville være mor, og jeg ved, at Hayden bare vil være så støttende, sagde hun til Health Magazine, inden graviditeten blev offentlig kendt.

Bilson og Christensen mødtes i 2007 under indspilningerne til filmen "Jumper." I 2008 blev parret forlovet, men gik fra hinanden i 2010. Kort tid efter blev de dog genforenet, og nu har de altså udvidet familien med datteren Briar Rose.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip