Henrik Møllgaard: Vi har aldrig præsteret noget lignende

Skjern Håndbolds forsvar fik bremset KIF Kolding København i anden halvleg af lørdagens pokalsemifinale, og forsvarsprofilen Henrik Møllgaard kan ikke huske, at defensiven nogensinde har fungeret bedre.

Det siger han efter kampen, som Skjern vandt med 26-23 og dermed sikrede sig finalebilletten.

- Det er virkelig svært at være Kolding, så godt som vi dækker op i anden halvleg. Vi vinder ikke sikkert, men vi føler, at vi er i kontrol hele anden halvleg.

- Vi dækker op på et så højt niveau, at jeg ikke kan huske, at vi har præsteret noget lignende. Det vinder kampen for os, at vi giver Kristoffer Laursen så gode betingelser inde på kassen, siger Henrik Møllgaard.

Ved pausen førte Kolding med 13-9, men syv minutter inde i anden halvleg stod det mellem holdene.

Det stærke forsvar gav flere kontramål til Skjern, og bagspiller Nikolaj Markussen har også store roser til defensiven.

- Vi får tæsket løs på Kolding i anden halvleg, og vi får nogle af de lette mål på kontra, siger Nikolaj Markussen, der selv fik scoret fem gange i kampen.

- Jeg får en del plads til at hugge løs ude bag fra, og jeg får også lavet nogle mål på den konto, siger han.

Ingen af de to Skjern-spillere har ønsker om, hvem de helst vil møde i søndagens finale.

- Kan vi ramme det her niveau i morgen, så tror jeg, at både Aalborg eller Tvis vil få svært ved at slå os. Holder vi niveauet, skal de dæleme være dygtige for at vinde.

- Helt ærligt, så er jeg fuldstændig delt om, hvem vi helst vil møde. Selvfølgelig vil det være sjovt med et vestjysk derby mod Tvis. Dem spiller vi altid drabelige kampe mod. Men at slå Aalborg i Aalborg - det kan ikke blive meget større, siger Henrik Møllgaard.

- Jeg er lidt ligeglad med hvem vi møder. Det er to rigtige gode hold, men vi skal fokusere på os selv selv, supplerer Nikolaj Markussen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip