Her er årets julehelt: Redder forsvundet familie

Sådan fortæller mamamia.com.

Australien ligger på den anden side af jordkloden, har en hed sommer lige nu og er pokkers stort.

D. 11. december kørte familiefaren Steven van Lonkhuyzen med sine to sønner, Ethan på 7 år og Timothy på 5 år, mod byen Cairns for en lille familieferie.

LÆS OGSÅ: 13-årig hyldes som helt: Reddede fire-årig søster fra kidnapper

Da de ikke var dukket op d. 15. december blev der slået alarm, og en større jagt blev sat ind efter den lille familie. Men en hel uge gik, og håbet forsvandt langsomt.

Det var indtil farmeren Tom Vagner kom i tanke om, at han da vist havde set familiens bil i nærheden af den nationalpark, hvor han holdte sit kvæg.

-Det gik op for mig, at de kunne være i parken lige ved siden af os. Men den er 1000 kvadratkilometer af ødemark og det er nemt at forsvinde i.- siger han til News Limited.

Det svarer til en 1/3 af Fyn.

Men han pakkede nogle sandwicher, vand, småkager, en satellittelefon og kørte ud i ødemarken på sin firehjulede motorcykel.

Han ledte i fire timer efter familien. Imellem klipper, dale og flodudmundinger.

Og så fandt han dem.

-Drengene stod og viftede med armene, og Steven var meget lettet. De fortærede sandwichene, småkagerne og vandet med det samme, men ellers havde de det godt. De havde tre stykker muggent brød tilbage,- fortæller Tom Wagner.

Familien var kørt fast i mudder, så de havde boet i bilen og drukket regnvand, som de havde samlet i en stor plasticbalje.

Tom Wagner vil ikke kaldes en helt, men han er glad for, at der kunne komme nogle gode nyheder i julen.

Se flere billeder i galleriet herunder.

 

Dagens Gossip