Her er Andreas Mogensens udsigt fra kontoret: Sådan har du aldrig set Danmark før

07/09/2015 14:10

Laura Nygaard

Nyheder

Mest læste i dag

Nogle arbejspladser har tagterrasser med vue over byens tage, beroligende havkig eller udsigt til grønne områder. Andre arbejder ude i den smukke danske natur.

Der er mange dejlige steder i Danmark, som gør arbejdsdagen lidt nemmere at komme igennem.

Men vi er stensikre på, at ingen arbejdspladser kan hamle op med den udsigt, Andreas Mogensen nyder, når han er på arbejde.

Den danske astronaut har netop delt et billede af sin morgenudsigt på Facebook med teksten:

- Fantastisk start på dagen! Fløj over Danmark! Ingen skyer i dag!

Andreas Mogensen har været ombord på den Internationale Rumstation ISS i fem dage.

Rumrejsen er langt fra en ferierejse for den danske astronaut. Mandag skal han bl.a. udføre et revolutionerende eksperiment, der får ud på at styre en robot rundt på en forhindringsbane i Holland- fra sit kontor i 400 kilometers højde.

Pointen med eksperimentet er at se, om man kan styre robotter over så store afstande, og på den måde finde ud af, om man kan styre robotter rundt på fremmed planeter hjemme fra Jorden.

På trods af sit krævende arbejde fik han heldigvis tid til at fange Danmark på denne smukke solskinsdag. Og tak for det!

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Fantastisk start på dagen! Fløj over Danmark! Ingen skyer i dag! Fantastic start to the day! Flew right over Denmark with no clouds!

Posted by Andreas Mogensen on Monday, September 7, 2015