Her er app'en, der kan trække uheldige sms-beskeder tilbage

De fleste mennesker har prøvet at sende en sms-besked, som man omgående fortryder, men det eneste man kan gøre, er, at vente i ulidelig spænding på reaktionen. 

Det problem vil en ny applikation til mobilen gøre op med. Den hedder Strings, og ifølge beskrivelsen kan den tilbagekalde sms-beskeder fra modtagerens mobiltelefon permanent.

Ifølge Be Lab, der har udviklet Strings, er målet med applikationen at gøre folk mere åbne og spontane.

- Vi mener, at du fortjener retten til spontant og uden frygt, skal kunne dele dine mest intime og personlige tanker fra din smartphone, skriver Be Lab på sin blog.

Appen kræver desuden godkendelse af afsenderen, før en modtager kan downloade billeder sendt med sms-beskeder, ligesom modtageren vil blive blokeret, hvis de tager screenshot af billeder tre gange. 

Der er dog et lille men.

Indtil videre er applikationen kun udviklet til styresytemet iOS, og for at kunne trække de uheldige sms-beskeder tilbage, skal modtageren også have installeret Strings på sin smartphone. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip