Her er Bodil Jørgensens "Lille Per"-afløser

Skuespilleren Bodil Jørgensen var onsdag ude for en voldsom ulykke på en filmoptagelse i Vestjylland, hvor hun blev ramt af en traktor og pådrog sig voldsomme kvæstelser. Det står samtidig klart, at hun må holde sig en lang pause fra både teater og film.

Derfor er de forskellige produktioner, som Bodil Jørgensen er med i, ved at finde afløserne frem, det gælder blandt andet den "Far til fire"-film, som Bodil Jørgensen var i gang med at optage, da ulykken skete.

Det bliver skuespilleren Kirsten Lehfeldt, der overtager rollen som fru Sejersen i familiefilmen. Det bekræfter producenten bag filmen, ASA Film.

Kirsten Lehfeldt er blandt andet kendt for sit samarbejde med Søs Egelind i satire-serien "Kongeriget Danmark", og nu træder hun altså til som erstatning for den uheldige Bodil Jørgensen.

Til hele episoden siger filmens producent, Henrik Møller-Sørensen:

- Det hele er meget ulykkeligt og forfærdeligt, og alle de tilstedeværende var naturligvis chokerede og har fået krisehjælp. Vi ønsker alle Bodil rigtig, rigtig god bedring, hun er i vores tanker, og vi vil komme til at savne hende på optagelserne, siger han i en pressemeddelelse, men glæder sig over afløseren.

- Vi er alle meget berørte. Samtidig er vi glade for, at Bodils erstatning er fundet i Kirsten Lehfeldt - og dermed kan vi fortsætte optagelserne på "Far til fires vilde ferie", siger Henrik Møller-Sørensen.

Optagelserne til "Far til fires vilde ferie" var ellers langt henne, men nu skal der begyndes forfra - i hvert fald med de scener, hvor Bodil Jørgensen har medvirket.

Optagelserne finder lige nu sted ved vadehavet i Vestjylland, og det var også her, at ulykken skete.

Torsdag offentliggjorde Tivoli-revyen "Tam Tam", at skuespilleren Paprika Steen afløser den uheldige kollega i showet.

Newspaq

 

Dagens Gossip