Her er bookmakernes X Factor-favorit

Fredag aften afgøres det, hvem der vinder den ottende udgave af X Factor. Men aldrig har der været en så stor favorit, som der er i år.

I finalen tørner Ivarsson, Bang & Neumann, Jógvan og Emilie Esther sammen, men sidstnævnte er storfavorit til at løbe med X Factor-trofæet.

Alle bookmaker er helt enige om, at Emilie Esther løber med titlen. Hos Danske Spil har man haft den nordjyske pige som favorit igennem hele sæsonen. Det forklarer content manager Hans-Henrik Busk Stie.

- Vi er 70 procent sikre på, at hun går hele vejen. Der har været stjernekvalitet over hende fra starten af. Hun er blandt de bedste til at synge, og hun har været den, som faldt mest i øjnene, siger han.

Bookmakerne er ikke i tvivl, og derfor giver det sølle 1,30 gange pengene igen, hvis man spiller på Emilie Esther som vinder.

- Lad mig sige det sådan, at vi historisk set aldrig har haft en så stor favorit, som vi har i år. Hun er også den eneste af de tre finalister, som ikke tidligere har stået i farezonen, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Musikekspert Dan Rachlin er helt på linje med bookmakerne, når der skal peges på en X Factor-vinder.

- Emilie Esther er min klare favorit. Hun er så dygtig, stærk og myndig, når hun synger. Hun er en ung udgave af Celine Dion. I min bog er hun den bedste deltager, der nogensinde har været med i programmet, siger TV-værten fra VH1 og Ekstra Bladet TV.

Selvom der tegner sig et klart billede af, hvem der ender med at vinde fredag aften, så minder DR om, at intet er afgjort, da bookmakere og eksperter før har taget fejl. Det påpeger underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

- Alt kan ske i en finale. I fredags var bookmakerne enige om, at Citybois var favoritter til at vinde, men de røg ud. Ingen kan forudse, hvad der sker, så vi må vente og se i aften, siger han.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip