Her er Danmarks mest søgte topledere

Just-Eat-iværksætteren Jesper Buch, er den mest eftersøgte erhvervspersonlighed i Danmark lige nu. Det viser en ny opgørelse fra søgetjenesten Proff, der samler informationer om alle registrerede virksomheder herhjemme.

Undersøgelsen afslører, hvilke topledere og erhvervskendisser danskerne er mest nysgerrige efter at kigge i kortene. Søgefunktionen ”Roller” giver nemlig adgang til et komplet overblik over virksomhedernes topledere, bestyrelsesmedlemmer og aktionærer og ikke mindst deres relationer og netværk.

Top ti-listen over de mest søgte personer rummer alt fra sportskendisser og entertainere til it-iværksættere.

Kick ass-iværksætter indtager førstepladsen

Førstepladsen som den mest søgte person indtager Just-Eat-stifteren Jesper Buch, der i efteråret 2012 udgav bogen ”Kick-Ass” om sit iværksætterliv.

Det er ikke så underligt, mener Peter Rald, der er chef for Business to Business and Content hos Eniro Danmark, der står bag Proff.

- Jesper Buch har på kort tid fået status som det nye store iværksætterikon herhjemme. Først med den globale onlinesucces Just-Eat og senere med modeportalen Miinto samt en række andre virksomheder. Derfor er det ikke så mærkeligt, at det hans oplysninger og relationer, mange danskere er interesserede i at se, siger Peter Rald.

Top ti over de mest søgte personer på Proff.dk

1.  Jesper Buch

2.  Kim Larsen

3.  Casper Christensen

4.  Flemming Østergaard

5.  Erik Damgaard

6.  Henrik Lind

7.  Peter Høyer

8.  Henrik Nielsen

9.  Bjarne Riis

10.  Martin Thorborg

 

Dagens Gossip