Her er Danmarks vådeste by: Nu med overraskelse

Ribe er ikke kun kendt for at være Danmarks ældste by. Ribe og omegn er også det sted i Danmark, hvor der falder mest regn.

”Det er jo tørre tal og statistik, men det er vi jo vant til at leve med,” konstaterer Emil Jørgensen, indbygger i Ribe.

Men nu har læskedrikproducenten Coca-Cola som en led i en landsdækkende kampagne valgt at tildele byen en række lærreder, der gemmer på en positiv overraskelse til indbyggerne i Ribe.

For første gang i Danmark
De hvide lærreder er nemlig belagt med en helt speciel type print, der kun kommer frem, når det bliver vådt. Og denne aprildag, hvor solen skinner, får byen hjælp af sine brandmænd til at afsløre overraskelsen, der består af motiver, der får smilene frem. Det er første gang i Danmark, at man kan opleve denne type af lærreder.

Se i indslaget helt præcist, hvad overraskelsen gemte på.

Smil på læben
”Vi syntes det var en kreativ idé som Coca-Cola kom med, og det handler jo om at fokusere på det positive og få et smil frem på folks læber når det regner,” siger Henrik Vej Kastrupsen, turistchef i Ribe, der har takket ja til gaven fra Coca-Cola.

Læskedrikproducenten har givet gaven som et led i kampagnen ”Reasons to Believe,” der arbejder for at sprede smil landet over.

”Kampagnen handler meget om at fokusere på det positive her i livet. Så det handler også om at se på det positive når det regner. Og det er så i det her tilfælde, at malerierne træder frem for de er jo kun synlige når der er regn,” forklarer Maria Ørsted, kampagneansvarlig hos Coca-Cola.

Flere hundredetusinder kan se på
Lærrederne bliver hængende sommeren over, så de kan sprede glæde og smil på de regnfulde dage i Ribe, der årligt besøges af flere hundrede tusinder turister

 

 

Dagens Gossip