Her er de danske Dirty Dancing-stjerner

Der bliver gang i hofterne, når den berømte historie om danselæreren Johnny Castle og rigmandsdatteren Baby bliver opført som dansk musical for første gang.

"Dirty Dancing" bliver nemlig med Vild med dans-stjernen Silas Holst i hovedrollen som Johnny Castle, mens den sky Frances "Baby" Houseman skal spilles af Mathilde Norholt, der i efteråret kom på danskernes læber, da hun deltog i netop Vild med dans.

Mathilde Norholt får selskab af ingen ringere end sin egen mor, Kirsten Norholt, på scenen. Det er første gang, de to skal spille sammen, siden Mathilde Norholt var lille.

Også Karina Frimodt, som danskerne kender fra det populære TV2-program, skal danse med i musical-opsætningen, og den tidligere vinder af programmet, Robert Hansen, er også på rollelisten sammen med Laura Drasbæk, der dansede sig til en andenplads, da hun var med i konkurrencen.

Det er Tivoli og The One and Only Company, der har sikret sig rettighederne til at opføre musicalen i Danmark.

Premieren finder sted 26. februar 2015 i Tivolis Koncertsal. Billetsalget til musicalen går i gang torsdag kl. 13.00 på tivoli.dk og billetlugen.dk.

Newspaq

 

Dagens Gossip