Her er den nye X Factor-værtinde

Hun er kun 25 år, men tv-værtinden Sofie Linde har mere erfaring end de fleste. Nu skal hun prøve kræfter med rollen som værtinde på et af Danmarks mest sete tv-shows.

Sofie Linde bliver nemlig vært på den niende udgave af X Factor.

Hun begyndte sin karriere hos DR i 2009 som vært på "Sommer Summarum" og har siden været vært på en lang række børneprogrammer - blandt andet MGP. Senest har hun optrådt i sit helt eget talkshow "Sofie Linde Show" på DR Ultra, og nu glæder hun sig til at give sig i kast med Danmarks største underholdningsprogram. 

- Jeg er på toppen over det. Det er kæmpestort. Det er en ære at få lov til at være X Factor-vært. Jeg har set X Factor, siden jeg var helt ung, for det har kørt i store dele af mit liv, siger Sofie Linde i en pressemeddelelse fra DR.

Hun er også sikker på, at hun kan bruge sine mange års erfaringer med børne- og ungdoms-tv.

- Børn er de sværeste at lave tv med, for du kan ikke bare aftale, hvad der skal ske, så det har jeg lært en masse af. Som vært har jeg mødt så mange børn og voksne, og derfor er jeg vant til at tale med mennesker. Og X Factor er netop et program, der handler om mennesker, mener tv-værtinden.

Sofie Linde bliver den femte X Factor-vært i rækken efter Lise Rønne, Signe Muusmann, Signe Molde og Eva Harlou.

/ritzau/FOKUS

 

 

Dagens Gossip