Her er den skyldige: Sex med supermodel sendte Özil til Arsenal

Skrevet af Michael Lauritsen

|

09/09/2013

Dagens topnyheder

Mesut Özils skifte fra Real Madrid til Arsenal var sommerens helt store transferbombe. Men det opsigtsvækkende klubskifte har sat gang i spekulationerne om årsagen til skilsmissen mellem kongeklubben og den 24-årige tysker.

Den normalt velinformerede spanske avis, El Mundo, er dog ikke i tvivl. Det handler om midtbanespillerens forhold til den tidligere Miss Venezuela, Aida Yespica.

Angiveligt var Özil så besat af den 31-årige model, at han brugte hver en given mulighed til at flyve til Milano for at besøge hende. Avisen mener også at vide, at Özil flere gange om måneden pungede op mod 133.000 kroner ud for luksuriøse overnatninger på hoteller i Paris sammen med den smukke kvinde.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

El Mundo skriver, at turene påvirkede spillerens præstationer. Real Madrid skulle angiveligt have bedt ham om at prioritere sin karriere.

LÆS OGSÅ: Transferkup: Arsenal køber Özil

Det blev tilsyneladende ikke efterkommet i så tilfredsstillende en grad, at Mesut Özil kunne blive i den spanske storklub. Og da den nye manager, Carlo Ancelotti samtidig havde mistet tilliden til playmakeren med de tyrkiske rødder, fik Arsenal muligheden for at byde ind.

Det endte med en handel til den massive sum af 335 millioner kroner.

Ifølge den engelske tabloidavis, The Sun, skulle der dog være håb for, at Mesut Özil tager sit job en kende mere seriøst i Arsenal. Han og Aida Yespica har nemlig brudt med hinanden.

SE OGSÅ: Her er verdens lækreste babes

I stedet dater han nu den tyske sangerinde Mandy Capristo, der blandt andet har deltaget i den tyske udgave af Popstars.

Ifølge kilder kigger hun lige nu efter hus i den mondæne del af Chelsea. Der skulle derfor være håb for, at Mesut Özil kan bevare både kærlighedsliv, karriere og samtidig få nok søvn.

SE BILLEDERNE AF ÖZILS DAMER HER: