Her er det overraskende - og lettere seksuelle svar på, hvorfor mænd bare har bedre stedsans end kvinder

Et hold amerikanske forskere mener nu at kunne afgøre en sag, mere end ét par i denne verden har diskuteret højlydt i bilen på vej hen til onkel Bo´s 40-års fødselsdag.

Hvis du er kvinde og mere en én gang har måtte erkende, at det bare er nemmest, hvis du sidder ved rattet, og din mand eller kæreste er kort-holder, så er der en grund.

Ved at studere to afrikanske stammer i Namibia, har nogle forskere fundet frem til, at mænd har udviklet bedre stedsans end kvinder gennem tiden.

Deres pointe er, at mænd historisk set har haft brug for at sprede deres sæd ud blandt så mange forskellige kvinder som muligt, og at det har krævet, at de kunne vandre ud til kvinderne - og selvfølgelig finde tilbage igen.

Undersøgelserne viser, at mænd med god stedsans både rejser længere end andre mænd og har flere børn med flere forskellige elskere, end dem uden en god stedsans.

Indtil nu har forskere haft en del formodninger op, at netop mænd er bedre til at finde vej end kvinder, men det er første gang et hold forskere kobler stedssans med reproduktiv succes, ifølge forskerne bag studiet.

Svider den, damer, eller er det old news - og bare godt, at GPS´en er opfundet? 

 

Dagens Gossip