Her er det skjulte budskab bag hans kys

Er han fuldstændig forgabt i dag, vil han bare have dig med under lagnerne, eller er han i virkeligheden den legesyge type? Yourtango har samlet en række forklaringer på, hvad hans kys fortæller dig.

Tantekys.
Umiddelbart synes tantekysset meget uskyldigt, men denne hurtige kontakt mellem læberne sender et signal og et ønske om mere fysisk kontakt i den nærmeste fremtid.

Kys med lukket mund.
Et dvælende kys på læberne med lukket mund er vældig sensuelt, selvom det kan virke behersket og måske en smule kysk. Som tantekysset kan det være et løfte om, hvad der venter dig om hjørnet.

Læs mere: Derfor skal du kysse så meget som muligt

Spætten.
Mange hurtige tantekys er legesygt og sødt. Han kan virkelig godt lide dig, men vil ikke blive helt opstemt lige nu. Kyssene viser affektion, men holder lidt afstand til at blive frækt.

Tungekys.
Den åbne mund og tungegymnastikken kan være både sødt, frækt og passioneret - eller alle tre ting på én gang. Tungekysset sætter gang i hormonerne og sender et signal om, at din kyssepartner gerne vil have sex med dig.

Læs mere: Læge advarer forældre mod at kysse børn på læberne: - Det er for seksuelt

Bid.
Et lille nap i din læbe viser, at din partner er legesyg. Men pas på - det er ikke særlig sexet, hvis det bløder.

Op ad væggen.
Selv hvis dette kys sker i fuld offentlighed, vil du ønske, at der var en seng i nærheden. Det her kys driver af begær.

Bukket bagover.
Gammeldags og romantisk - han læner sig ind over dig og bukker dig bagover med en hånd på din ryg. Han har humor og er fuldstændig pjattet med dig.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip