Her er det skræmmende bevis på, at cykelhjelmen kan redde dit liv

- I går eftermiddags styrtede Cecilie på cyklen på vej hjem fra skole. Hendes ene fod gled på pedalen og røg ind i forhjulet, hvorefter hun fløj over cykelstyret og røg på hovedet i asfalten.

Sådan begynder det populære opslag, som blev lagt ud af Karina Winther Christensen i sidste uge.

Ordene er ledsaget af et billede, der viser, hvor galt det kunne være gået, hvis hendes datter ikke havde haft cykelhjelm på den dag.

- Hun slap med en meget øm fod, et kraftigt, forstuvet håndled og et hævet knæ med afskrabninger. Lægen på skadestuen kiggede på cyklehjelmen og sagde: "Den har gjort sit arbejde, og det er heldigvis en af de gode hjelme".

- Hjelmen har fem brud, efter at Cecilie nikkede asfalten en skalle. Jeg er så lykkelig for, at vores børn ser det som en selvfølge, at man har hjelm på, når man cykler.

Karina Winther Christensen håber nu, at andre cyklister kan lære noget af datterens styrt.

- Jeg håber, det når ud til nogen, der vælger at blæse på frisuren, og tage hjelmen på fremover. Cecilies cykelhjelm går til Viborg Brandvæsen, der vil bruge den til fremvisning, når de underviser skoleelever i førstehjælp, og hvordan man undgår skader. Denne tanke gør mig glad. 

Se opslaget med det vigtige budskab herunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I går eftermiddags styrtede Cecilie på cyklen på vej hjem fra skole. Hendes ene fod gled på pedalen og røg ind i...

Posted by Karina Winther Christensen on Thursday, September 24, 2015

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip