'Her er dit liv' tilbage i december på DR

Skrevet af Finn Jensen

11/12/2012

Mest læste i dag

Nu tager DR1 hul på endnu en sæson af ’Her er dit liv’ med to helt nye programmer, der sendes op til jul. Denne gang er det værten Mads Steffensen, der overrasker en intetanende kendt dansker og inviterer i studiet til en uforglemmelig aften.

Jacob Haugaard er første hovedperson

På fredag 14. december kl. 20.00 på DR1 kan seerne glæde sig til den første hovedperson i ’Her er dit liv’ - Jacob Haugaard. 

Det er en intetanende Jacob Haugaard, der en kold december formiddag skal til brunch i København med sin hustru Ilse og sin søn Carl Frederik, tror han. For dét, der skulle have været en hyggelig familiebrunch, bliver pludselig forvandlet til et cirkus uden lige, da en flok artister på ethjulede cykler, jongelerende med ild og kegler pludselig kommer ind i restauranten.

Overraskelsen bliver ikke mindre, da Mads Steffensen med et kamerahold i hældende fortæller en forbavset Jacob, at han samme aften skal være hovedperson i ’Her er dit liv’.

På fredag venter der Jacob endnu flere overraskelser, når familie, venner og kollegaer er klar til at hylde den elskede gøgler. Blandt gæsterne i fredagens program er Jacobs barndomsven Kurt Thorsen samt gode ven og kollega Finn Nørbygaard.

Der venter også hilsner fra det store udland og overraskelser fra fortiden, når Mads Steffensen byder velkommen til Jacobs barndomskæreste.

Her er dit liv - Fredag 14. december kl. 20.00 på DR1