Her er hår-myterne, du ikke skal lytte til

Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media

De første grå hår kan skræmme livet af selv de mest selvsikre kvinder – for hvad er nu det? Kommer der flere? Og hvordan kommer jeg så til at se ud? Det medfører gerne farvning af hår, nye hårprodukter og tvivlen om, hvorvidt de grå hår skal rives ud eller ej.

For er det ikke noget med, at hiver du et gråt hår ud, så vokser der flere ud?Test dig selv og find ud af, om du bruger den rigtige hårpleje


Nej, siger stylist Fabian Lliguin:- Hver hårrod kan reproducere det samme hår efter det er blevet plukket, uanset hvilken farve det har. 

Faktisk er det ikke farven på håret, der skal holde dig fra at hive dit hår ud, men i stedet skal du passe på med plukke løs, for du risikerer at give dig selv bare pletter, som hvis du overplukker en del af dit øjenbryn, hvor hårene aldrig kommer igen.Øl giver tørt hår

Myten om de grå hår er ikke den eneste, der kan skabe forvirring. Det er nemlig hverken nødvendig at vaske sit hår hver dag eller lukke dine hårrødder med koldt vand, når du er færdig med hårvasken, og du behøver heller ikke børste dit hår med mindst 100 strøg for at gøre det smukt, skriver goodhousekeeping.com. 

Farver du dit hår i en tone? Det og meget mere kan være skyld i dine hårproblemer 


Er du samtidig en af dem, der vasker dit hår i øl, fordi det angiveligt bør give dig protein fra malten, så er du også hoppet med på en at de myter, der i stedet ødelægger dit hår, forklarer Fabian Lliguin:- Overordnet vil alkoholen udtørre dit hår mere end proteinet vil reparere det, så vær forsigtig. 

Hvem har også lyst til at gå rundt med hår, der lugter af øl? 

 

Dagens Gossip