Her er Harry Potters krav til en ny kæreste

Det er ikke hvinende piger, der mangler i skuespilleren Daniel Radcliffes liv. Heller ikke, da han besøgte København for første gang onsdag og torsdag i denne uge i forbindelse med premieren på sin nye film "What If".

Og nu er der godt nyt til alle de piger, der går med en Mrs. Radcliffe i maven. I hvert fald, hvis sport ikke er bandlyst.

Under sit besøg i den danske hovedstad åbnede Harry Potter-stjernen nemlig op for, hvilke kvaliteter han kigger efter hos en potentiel kæreste.

- Jeg tror, jeg ønsker de samme kvaliteter som alle andre. En der er intelligent, kan få mig til at grine og er kvik. Men hvis jeg skal sige noget, som alle måske ikke ønsker, så må hun gerne kunne lide sport, siger den 25-årige Daniel Radcliffe i et interview til Newspaq.

Det er især amerikansk fodbold, cricket og boksning den nu voksne barnestjerne, der især er stor fan af New York Giants, bruger sin tid på. En kommende kæreste behøver dog ikke være passioneret i lige nøjagtig de tre sportsgrene. Bare sportsinteressen er der.

- Hun skal ikke kunne lide lige præcis de sportsgrene, men jeg ser meget sport. Når jeg er hjemme hos mine venner for at se sport, tillader deres koner og kærester det, men gør alligevel kraftigt udtryk for, at de ikke kan lide, at der er tændt for det. Sådan et forhold vil jeg ikke være i, siger englænderen til Newspaq og sammenligner det med en tur i biografen.

- Det er ligesom, hvis du er inde at se en film, og du ser den med en, der hader den, og du ved, at de hader den. Så kan man ikke nyde filmen, selvom man selv synes, den er rigtig god.

Daniel Radcliffe blev single i 2012 efter at have været i et forhold med den ukendte pige Rosie Coker, som han mødte under optagelserne til "Harry Potter og Halvblodsprinsen", hvor hun arbejdede som produktionsassistent.

Hans nye film ''What if'' kan ses i de danske biografer fra den 21. august.

Newspaq

 

Dagens Gossip