Her er hemmeligheden bag 46-årige Jennifer Lopez' krop

Selv om Jennifer Lopez har født tvillinger og i øvrigt er 46 år gammel, stråler hun stadig på scenen med sin voluminøse vokal, veldrejede dansemoves og hårdtslående powerattitude.

Og nu røber sangerindens personlige træner, Tracy Anderson, hemmeligheden bag Lopez' labre krop over for magasinet People.

- Alt, hvad hun spiser, er frisk - hun spiser intet forarbejdet, forklarer Anderson om sangstjernens diæt.

- Jeg får hende til at spise meget sunde fødevarer, fordi hun har brug for masser af brændstof til alle de ting, hun laver, lyder det videre fra træneren.

Lopez er både sangerinde, skuespillerinde, dommer i musikprogrammet "American Idol" og får snart sit eget storstilede Las Vegas-show.

- Det, der foregår inde i os, er en refleksion af, hvad der foregår omkring os, og Jennifer er en meget glad person, og det afspejler sig i hendes skønhed. Hun elsker livet og elsker at passe på sig selv, siger Anderson.

Selv om sangerindens kost hovedsageligt består af kål og kylling, under hun også sig selv syndige sager en gang imellem, røber kendistræneren.

- Hun er en meget afbalanceret person, så hun holder sig ikke tilbage ved eksempelvis Thanksgiving eller på en ferie med sine børn.

- Det er en af grundene til, at træning er så vigtigt at være konsekvent med, så vi ikke skal ud i en ekstrem slankekur.

Selv har Jennifer Lopez fortalt, at al hendes kostindtag handler om balance og mådehold.

- Jeg spiser stadig mad, jeg elsker, men i moderate mængder. Jeg nægter ikke mig selv noget. Jeg er konstant på farten, så jeg har sunde snacks som frugt eller grøntsager med mig i tasken, har hun sagt til People.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip