Her er Hollywoods rigeste darlings

Der er råd til både Starbucks-kaffe, nye høje hæle og mørk chokolade. Hver dag.

I hvert fald for Hollywoods rigeste kvinder, der har både filmkarriere og svulmende årsindtægter til fælles.

På den absolutte topplacering finder man skuespillerinden Sandra Bullock, der blandt andet med hjælp fra biografhittet "Gravity" kradsede hele 51 millioner dollar, eller knap 284 millioner danske kroner sammen i løbet af det forgangne år.

Det skriver blandt andre CNN, der har fået fingrene i det amerikanske erhvervsmagasin Forbes' årlige opgørelse.

Nogle millioner væk finder man listens andenplads, skuespillerinden Jennifer Lawrence. Den folke- og anmelderkære starlet må tage sig til takke med en årsindtægt på mere beskedne 34 millioner dollar, eller knap 190 millioner danske kroner.

Lawrence burde andenpladsen til trods dog stadig have råd til en ny kjole, hvis hun igen skulle være så uheldig at snuble over en af dem, hun allerede ejer.

Lidt overraskende er det Venner-stjernen Jennifer Aniston, der med sine 31 millioner dollar eller godt 172 millioner danske kroner ligger solidt på tredjepladsen. Ifølge Forbes skyldes det ikke mindst, at der stadig er gode penge at hente i de mange genudsendelser af hitserien.

Ligestilling er der dog endnu ikke meget af i glitterbyen. For mens de ti mest indbringende kvinder samlet tjente 226 millioner dollar eller 1,26 milliarder danske kroner, så blev de mandlige filmstjerner begavet med sammenlagt 419 millioner dollar. I danske kroner svarer det til en forskel på lige godt en milliard.

Newspaq

 

Dagens Gossip