Her er kendisserne, der har sagt ja til Vild med dans 2014

I de sidste par dage har det svirret med oplysninger om, hvem der skal udgøre de 12 modige deltagere i TV2's populære danseprogram, som igen i år bliver præsenteret af værterne Claus Elming og Sarah Grünewald.

En for en har TV2 åbnet for godteposen med kendisser, og nu er alle navnene kommet frem. Det oplyser TV2.

Læs også: Danser om Paprika Steen: Hun er en stor mundfuld

Skuespillerne står stærkt i år med hele fem af slagsen - nogen mere kendte end andre. Paprika Steen behøver ingen præsentation, mens Line Kruse er bedst kendt som Krummes storesøster, og 37-årige Ditte Ylva som medvirkede som den lesbiske politiefterforsker i dramaserien "Dicte" på TV2.

To mandlige skuespillere figurerer også. Det er Vild med dans-dansers Silas Holsts bedre halvdel, skuespilleren Johannes Nymark, og endelig skal den lidt ukendte skuespiller Besir Zeciri, som vil løbe over skærmen, når tv-serien "1864" begynder, deltage.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Fra TV2's egne rækker har man lokket den 33-årige Sara Maria Mærkedahl, som præsenterer vejret for danskerne.

Af sportsnavne er den pensionerede badmintonspiller Tine Baum og den 28-årige gymnast Helge Vammen, der blandt andet er nordeuropæisk mester i mangekamp, dukket op.

Læs også: Astrid Krag med i Vild med dans: Frygter uelegant entré

Også rapperen Uso har indvilliget i at vise sine dansemoves for resten af Danmark. I den muntre ende kommer også komikeren Thomas Wivel, som i mange år har præget den danske standup-verden.

De to mest overraskende deltagere må siges at være folketingspolitikeren Astrid Krag og ikke mindst den aldrende modeskaber Erik Brandt, som har rundet de 70 år. 

Er du tilfreds med årets udvalg? Eller skal TV2 stramme op?
 

 

Dagens Gossip