Her er kendissernes højdepunkt på Roskilde

Publikum jubler, anmelderne jubler og nu melder flere danske kendisser sig også i koret.

Årsagen til euforien er den koncert, gruppen Major Lazer fyrede op under lørdag nat.

Da klokken slog 01.00 forvandlede området foran Orange Scene sig til et kæmpe diskoteksgulv, hvor festen ingen ende ville tage.

Og de kendisser, der var til stede, festede med. En af dem var popmusikeren Christopher, der var så heldig at overvære koncerten fra selve scenen.

- Det var en kæmpe oplevelse at se et menneskehav gå fuldstændig amok. Det var for vildt at se folk tage deres trøjer af og kaste dem ud i luften i ren eufori. En stor oplevelse, fortæller Christopher.

En anden dansk musiker, der ikke kan få armene ned over lørdag nats kæmpe fest, er dancehall-stjernen Wafande.

- Min største oplevelse har indtil nu været Major Lazer. Måske ikke på grund af den musiske del, men i den grad på grund af festen. Hele viben foran Orange var for sindssyg, så det er nok den, jeg har haft mest optur over, siger Wafande.

Det er ikke kun danske musikere, der er fulde af lovord. Også håndboldstjernen Mikkel Hansen nød koncerten i stor stil sammen med vennerne.

- Major Lazer gjorde et rigtig godt stykke arbejde med at skabe en fest. Jeg stod selv i blandt publikum med mine venner og rockede med. Det var så fedt, siger Mikkel Hansen.

Selvom Major Lazer-koncerten på Orange har tiltrukket sig meget opmærksomhed, så har en koncert søndag gjort indtryk på en dansk skuespiller.

- Jeg vil sige, at koncerten med Klumben og Raske Penge har været den største oplevelse. De var bare så ydmyge og glade for at stå på Orange Scene, og deres musik svinger røven ud af bukserne, fortæller skuespiller Mille Dinesen.

Søndag aften slukkede Roskilde Festival for musikken på årets festival.

Newspaq

 

Dagens Gossip