Her er manden bag verdens dyreste sangtekst

Hvis du har knap 11 millioner kroner og er bidt af en gal Bob Dylan, skulle du have været hurtigere ude.

Det store millionbeløb er nemlig prisen for den legendariske sanger og sangskriver Bob Dylans håndskrevne, oprindelige udgave af teksten til den eviggrønne klassiker "Like a Rolling Stone".

Fire ark udgør katalognummeret fra 1965, der for nylig blev solgt hos auktionshuset Sotheby's. Og udover kendte linjer som "No direction home/Like a complete unknown/Like a rolling stone", får den heldige og pengestærke køber en række påmindelser, personlige skriblerier og referencer til andre af Dylans sange med i købet - håndskrevet af den berømte sanger selv for 39 år siden.

Det skriver BBC News.

Den forhenværende ejers navn er ukendt, men bliver beskrevet af Sotheby's som en stor fan af Bob Dylan, der under et personligt besøg hos stjernen greb chancen for at erhverve sig et stykke musikhistorie direkte fra manden selv.

Med en pris på, hvad der svarer til 11 millioner danske kroner, er de fire ark verdens dyreste sangtekst. På andenpladsen finder man den afdøde Beatle John Lennons håndskrevne tekst til nummeret "A Day in the Life", der i 2010 blev solgt for beskedne 6,6 millioner kroner.

Newspaq

 

Dagens Gossip