Her er næste sæsons X Factor-dommere

Skrevet af admin

18/08/2014
Musikeren Thomas Blachman, produceren Remee og sangerinden Lina Rafn skal igen sidde bag dommerpulten, når X Factor igen bliver sendt i 2015. Det blev afsløret mandag eftermiddag ved et pressemøde i DR Byen.- Det er lykkedes for os at få lige præcis de tre dommere, vi gerne ville have, fortalte underholdningschef Jan Lagermand Lundme, inden de tre dommere blev præsenteret.Det er syvende gang, Thomas Blachman skal være med, og han glæder sig.- Der kommer jo nye generationer til hele tiden, og der er folk der falder fra. Vi bliver bedre til det og for forfinet det, siger Thomas Blachman, der i sidste sæson vandt for første gang med gruppen Anthony Jasmin.Om det bliver en sejr igen, vil han ikke spå om.- Vi ser, hvad der sker. Det er ikke min hovedambition at vinde, siger han.Der er casting til årets X Factor på Godsbanen i Aarhus den 19. august og i Koncerthuset i DR Byen i København den 23. august.Newspaq

Mest læste i dag

Musikeren Thomas Blachman, produceren Remee og sangerinden Lina Rafn skal igen sidde bag dommerpulten, når X Factor igen bliver sendt i 2015.

Det blev afsløret mandag eftermiddag ved et pressemøde i DR Byen.

- Det er lykkedes for os at få lige præcis de tre dommere, vi gerne ville have, fortalte underholdningschef Jan Lagermand Lundme, inden de tre dommere blev præsenteret.

Det er syvende gang, Thomas Blachman skal være med, og han glæder sig.

- Der kommer jo nye generationer til hele tiden, og der er folk der falder fra. Vi bliver bedre til det og for forfinet det, siger Thomas Blachman, der i sidste sæson vandt for første gang med gruppen Anthony Jasmin.

Om det bliver en sejr igen, vil han ikke spå om.

- Vi ser, hvad der sker. Det er ikke min hovedambition at vinde, siger han.

Der er casting til årets X Factor på Godsbanen i Aarhus den 19. august og i Koncerthuset i DR Byen i København den 23. august.

Newspaq