Her er startdatoen på Rolling Stones-turnéen

Så er der sat dato på starten af The Rolling Stones’ forstående sommerturné. Den indledes på Staples Center i Los Angeles den 2. maj.

Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood og Charlie Watts manglede tidspunktet for den første koncert, da de offentliggjorde turnéprogrammet i sidste uge, men nu er fansene orienteret om, hvornår festen starter.

Samtidig bekræfter Rullestenene en slags udvidelse af bandet. Gruppens tidligere guitarist Mick Taylor vender tilbage til besætningen under hele turnéen, der er døbt »50 and Counting«.

Taylor, som forlod gruppen i 1974, var på scenen ved de fleste af jubilæumskoncerterne sidste sommer og han er nu med igen, denne gang hele vejen.

I USA spiller Stones også i Anaheim, San Jose, Oakland, Boston, Philadelphia og Las Vegas inden Jagger og kompagni vender hjem til Storbritannien. Her venter en koncert i Londons Hyde Park og en optræden på Glastonbury-festivalen.

Samtlige 65.000 billetter til Hyde Park blev revet væk på tre minutter, da salget åbnede i fredags og det forlyder, at Stones er indstillet på at give en koncert mere for at imødekomme den gigantiske efterspørgsel.

 

Dagens Gossip