Her får Patrick hjælp af Tivoli-Garden til at fri til sin kæreste

En svævetur i ballongyngerne var heller ikke årsag til, at hendes kæreste, 25-årige Patrick Ørngreen, fik pulsen op i den gamle have.

Det nervepirrende frieri skete klokken lidt over halv tre om eftermiddagen, da Tivoli-Garden til tonerne af Bent Fabricius Bjerres 'Forelsket I København' omringede det forelskede kærestepar ved springvandet i Tivoli.

Patrick Ørngreen havde måneder forinden taget kontakt til den uniformklædte garde for at få en musikalsk opbakning, når han ville fri til sin tre år yngre kæreste.

Regitze Follmann havde tydeligvis ikke lugtet lunten, da hun måbende så til, mens Tivoli-Garden med fløjter, trommer og hele pivtøjet fremførte det gamle musiknummer.

Læs også: Romantik i luften: Se, hvad der sker, når pilot frier til sin kæreste i 34.000 fods højde

Da den sidste tone forsvandt ud i forlystelsesparken, gik Patrick Ørngreen på knæ for sin kæreste, som han har været sammen med i præcis et år. Hun sagde ja, og hurtigt stødte familie og venner til.

Det kommende ægtepar blev for et år siden kærester ved springvandet i Tivoli, da Patrick Ørngreen på meget traditionel facon her spurgte, om de skulle være kærester. 

Se det udsædvanlige frieri her: 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip