Her skal du passe på spejlglatte veje

Selvom man flere steder i landet i dag kunne vågne op til en smuk og snehvid julemorgen, så er det ikke kun julehygge, de faldende temperaturer tager med sig.

Vejene er glatte flere steder i landet, og Vejdirektoratet opfordrer folk til at man er opmærksom på vejret, hvis man skal ud og køre.

- Det har sneet og er glat i Midt- og Nordjylland, hvor vi lige nu er ude og arbejde med sneplove og saltmaskiner, siger Anders Jørgensen, der er vagtchef hos Vejdirektoratet.

Men sneen har også lagt sig i et bælte henover Sjælland, og her opfordres folk til at tage hjemmefra i god tid. 

- Vi anbefaler at man kører efter forholdende, for der er meget glat flere steder på Sjælland, siger Anders Jørgensen, der opforder bilister til at holde sig løbende opdateret om eventuelle uheld, og han påpeger, at det kan være en god ide, at tage en skovl med, i tilfælde af at uheldet skulle være ude. 

Indtil videre lader det til, at det kun er de sydlige egne i landet, der ikke oplever glatte veje, men dte kan ændre sig i løbet af dagen. 

Du kan følge trafiksituationen her

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip