Her slipper han rotte løs i restaurant for at slippe for at betale

Det virkede helt fair, at 28-årige Christopher Baker fik sine penge tilbage, da en rotte pludselig kravlede rundt om fødderne på ham, da han var ude at spise på valentinsdag.

Problemet var bare, at han selv havde haft den med i jakkelommen, afslører overvågningsvideo fra Borneo Bistro i Sunderland, England.

Christopher Baker havde netop betalt for en gang buffet og en flaske vand, da han diskret hev rotten frem fra inderlommen i sin jakke, slap den ud på gulvet og gav sig ifølge The Telegraph til at skrige:

- Det er en rotte. Jeg spiser ikke her. Jeg vil have mine penge tilbage.

Og det fik han, sammen med en undskyldning fra et hold meget flove tjenere.

Læs også: 5 gode råd: Sådan holder du rotterne væk fra dit hjem

Desværre for Christopher Baker, kunne det tilkaldte kontrol-hold konstatere, at der var tale om en kælerotte.

- Det var en sort og hvid og meget tam rotte. Den virkede ikke til at være vild overhovedet, fortæller Acorn Pest Control om kælerotten, der desuden havde en lidt for pæn og velholdt pels til at være et vildt skadedyr.

Og da de så overvågningsvideoerne igennem, viste den sig at være god nok.

Christopher Baker blev derefter arresteret og indrømmede, at han netop havde købt rotten i en dyrehandel som en gave til sin datter, inden han besluttede sig for at putte den i lommen og tage den med på restaurant.

Læs også: 30 procent flere anmeldelser: Det vrimler med rotter i hele landet

Hans forsvarsadvokat udtaler:

- Christopher havde været ude og drikke igennem den dag, og uheldigvis besluttede han sig så for at købe en kælerotte til sin datter. Desværre valgte han derefter at tage ud og spise. Han satte sig ned og spise sin mad. Da han var færdig tog han rotten frem. Han beklager dybt, hvad han har gjort.

Christopher Baker blev dømt til 12 måneders samfundstjeneste under opsyn og en bøde. Han fik derudover et års karantæne fra restauranten.

Men det er slet ikke nok, hvis det står til indehaveren af restauranten, Kevin Smith.

- Han er jordens værste afskum. Han kunne have spoleret det omdømme, jeg har bygget op over syv år, siger han til The Telegraph og tilføjer:

- Folk som ham fortjener dødsstraf.

Rotten blev sluppet løs i det fri dagen efter miseren.

 

Dagens Gossip