Her væltede regnen ned i nat

De seneste dage har været præget af kraftig blæst og regn. I nat kom det foreløbige klimaks, da regnen væltede ned i store dele af landet. Værst gik det for sig i Østjylland, hvor der faldt op mod 30 mm i nat. Det fortæller vagthavende hos DMI, Steen Rasmussen, til Dagens.dk.

- Lige omkring aarhus er der faldet omkring 30 mm i nat og omkring 20-30 mm i hele Østjylland, men ellers har nedbørsmængden ligget indenfor det normale i resten af landet.

Dermed faldt der lige så meget regn i nat i Østjylland, som der normalt falder på elleve novemberdage. Heldigvis skulle det også være det sidste, som østyjderne ser til regnvejret i denne omgang. Det siger Steen Rasmussen.

- Regnvejret er passeret i Østjylland, men det vil fortsat regne det meste af dagen i Nordjylland, hvor det vil aftage ud på natten. 

- Det vil holde tørt i de sydlige egne, hvor der vil være skyet, men der kan komme enkelte byger, og med lidt held kan der også komme lidt sol.

Temperaturerne vil ligge på samme niveau som de sidste par dage med temperaturer omkring 8-10 grader, og vinden vil være aftagende. I Nordjylland vil blæsevejret dog blive hængende lidt endnu, og ved kysterne kan der fortsat være op til hård vind ved kysterne, ifølge Steen Rasmussen.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip