Herlev-ledelse freder træneren efter elendig sæsonstart

Ni nederlag i de første ti kampe og senest en afklapsning på 1-9 i Odense tirsdag aften.

Sæsonstarten i ishockeyklubben Herlev Eagles har været den rene jammer, men den svenske træner Linus Fagemo skal alligevel ikke frygte for sit job, lyder det fra ledelsen.

- Ærlig talt: Linus har ikke engang været oppe at vende i bestyrelsen eller i den sportslige ledelse. Det er klart, at vi forventer mere af holdet og af Linus, men vi er helt sikre på, at vi har den rette træner, siger sportslig ansvarlig Nicolai Flindt til faceoff-online.dk.

Herlev Eagles har haft en problematisk måned siden sæsonpremieren i september.

Helt uhørt scorede holdet ikke i de første fire kampe, og det er blevet til en række alvorlige øretæver undervejs.

Forstadskøbenhavnerne har tabt 0-8, 0-6, 1-6 og 0-5, men mente sig på rette vej inden tirsdagens kæmpenederlag til Odense.

- Det var en spand koldt vand i hovedet, og jeg må ærligt tilstå, at jeg var rystet. Vi spillede to gode perioder i Rødovre og de 50 første minutter hjemme mod Odense i fredags var vel noget af det bedste, vi spillemæssigt har leveret i sæsonen.

- Jeg havde fornemmelsen af, at vi var på rette vej, og så rammer vi ind i den her, siger Nicolai Flindt.

Linus Fagemo selv fornemmer fortsat opbakning fra ledelsen, men erkender, at der vil blive sat spørgsmålstegn ved hans position.

- Jeg arbejder videre på den måde, jeg vurderer, er den rigtige - og så er der andre folk, der eventuelt tager beslutningerne om min fremtid. Sådan er det jo, siger Linus Fagemo til faceoff-online.dk.

Linus Fagemo kom til Herlev før denne sæson. Sidste sæson var svenskeren i boksen hos Herning Blue Fox, men efter en skuffende afslutning på sæsonen blev kontrakten ikke forlænget.

Herlev Eagles skal i aktion næste gang på fredag, hvor modstanderen hjemme i DFDS Seaways Arena er Rødovre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip