Herning-back efter vital sejr: Stadig ryggen mod muren

I kvartfinaleserien var ishockeyspillerne i Herning Blue Fox bagud med 1-3 i kampe mod Rungsted, men fik alligevel vendt det hele til en samlet 4-3-sejr.

Den præstation håber midtjyderne nu at gentage efter fredag aftens vitale overtidssejr på 4-3 over Esbjerg Energy i den femte semifinalekamp mellem de to ærkerivaler. Herning har nu vundet to kampe mod Esbjergs tre.

- Vi havde snakket om, at vi skulle komme ud med alt, hvad vi havde. Vi kan ikke tåle at tabe, så alle mand må give alt. I dag (fredag, red.) hang det sammen, og vi spillede en rigtig god kamp, siger Hernings landsholdsback Daniel Nielsen til klubbens hjemmeside.

En meget underholdende og jævnbyrdig kamp endte 3-3, og så måtte de to hold ud i overtid, hvor Rasmus Nielsen afgjorde det hele, da et blødt skud overlistede Esbjergs målmandsreserve Nikolaj Henriksen.

- Vi havde en god fornemmelse inden overtiden, eftersom vi havde spillet en rigtig god kamp. I fire mod fire har man lidt mere plads, og Rasmus smed en puck mod deres mål, og den gik heldigvis ind, siger Daniel Nielsen.

Nu venter endnu en knald-eller-fald-kamp på herningenserne søndag i Esbjerg. En midtjysk sejr vil sende de to hold ud i en syvende og afgørende semifinale.

- Vi har igen ryggen mod muren, så vi skal ud med samme indstilling, konstaterer Daniel Nielsen.

Mens Herning og Esbjerg altså fortsat kæmper hårdt om billetten til DM-finalen, gjorde Sønderjyske sig klar til slutkampene fredag aften.

Hjemme i Vojens vandt holdet suverænt med 8-2 over Frederikshavn og vandt dermed 4-1 i kampe.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip