Heroisk far bruger sin krop til at beskytte sin forlovede under strandmassakre

Den 30-årige Matthew James handlede resolut, da terrorister gik i gang med at fyre løs med maskinpistoler på en strand i Tunesien i dag.

Han kastede sin krop henover sin forlovede Sarah Wilson for at redde hendes liv. Det skriver The Mirror.

Til avisen siger den 26-årige Sarah Wilson, at hendes forlovede blev ramt tre gange og fik et hjerteanfald efter skuddramaet.

- Jeg skylder ham mit liv, for han kastede sig ind foran mig, da skyderiet begyndte. Han var dækket af blod fra skuddene, men han sagde, at jeg skulle løbe min vej. Han holdt om mig og sagde ‘Jeg elsker dig, skat. Løb. Sig til vores børn, at deres far elsker dem, fortæller hun.

37 meldes dræbt ved turistområdet, heriblandt en række britiske, belgiske og tyske turister.

Læs også: Live: Terror koster 37 livet heriblandt adskillige turister

- Jeg løb tilbage forbi ligene på stranden til vores hotel. Det var kaotisk. Der lå et lig i hotellets pool, og det var bare fyldt med blod. Jeg kan ikke beskrive, hvor forfærdeligt det var. Det var kaos med skrig og skud, siger den 26-årige kvinde.

Hun er lykkelig for, at Matthew James er i live. Parret var alene af sted på ferie. Deres to børn blev passet hjemme hos familien.

- Jeg så kun en mand i mørkt tøj, men folk blev skudt. Matthew lagde sig foran mig, og så blev han ramt. Han bevægede sig, og manden skød ham igen. Han prøvede at flytte sig igen, og han blev ramt endnu engang, husker Sarah Wilson.

Hun gemte sig i et kosteskab, da hun kom tilbage til hotellet og ventede på, at lydene af skrig og skud døde ud. Så bevægede hun sig ud på stranden igen.

- Jeg blev ved med at tale med folk, og efter omkring to timer gav nogen mig en telefon og sagde ‘Jeg har en meget sur mand på linjen, som nægter at gøre noget, før han har talt med dig’, fortæller hun.

Det var hendes forlovede fra sygesengen på hospitalet, hvor han var blevet hasteopereret.

- Vi tror, vi nok skal klare den, men det er svært, fordi der ikke er mange, der taler engelsk. Ingen ved, hvad der sker. Vi har været nødt til at tegne billeder for at finde ud af det. Vi vil bare gerne hjem, siger hun.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip