Herredouble har tilbudt 50.000 kroner i kompensation

Den danske herredouble med Carsten Mogensen og Mathias Boe hævder, at de var villige til at strække sig langt for at tækkes deres forbund, Badminton Danmark, som fredag smed de to spillere samt tre andre af landsholdet på grund af en sponsorkonflikt.

Konflikten handler om, at de fem spillere har individuelle sponsoraftaler med en kageproducent, mens Badminton Danmark har tegnet et sponsorat med en konkurrerende kageproducent.

Men spillerne var angiveligt villige til at kompensere forbundet mod at slippe for at stille op i trøjer med den konkurrerende virksomheds navn på, fordi det strider mod spillernes egen sponsoraftale.

- Som kompensation har vi givet dem en masse tilbud. De kunne sælge os til andre sponsorer, vi kunne spille en opvisningsturnering for dem gratis, og vi tilbød dem endda 50.000 kroner, skriver Boe og Mogensen på deres fælles Facebook-side.

- De har afvist alt, og ikke nok med, at de ikke vil have os med til Sudirman Cup, så har de også trukket al støtte til os.

Sammen med Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Joachim Fischer, som er de tre andre ekskluderede spillere, kan Boe og Mogensen vinke farvel til både EM, VM og OL, hvis ikke der findes en løsning.

Men at dømme ud fra deres opdatering på Facebook er der kold luft mellem spillerne og forbundet.

- Vi er alle sammen (de fem spillere, red.) kede af det lige nu, men vi kan se os selv i øjnene, og vi kommer tilbage endnu stærkere, skriver herredoubleparret og slutter med en opsang til Badminton Danmark.

- Ingen spillere fortjener at blive behandlet på den måde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip