Hertuginde Kate får kritik: - Hun er en yndig skal

Der har ikke været megen slinger i valsen, når det gælder hertuginde Catherines tid som kongelig. Der var godt nok noget med nogle topløse billeder, som den 32-årige hertuginde selvfølgelig var inderligt uforskyldt i, men nu melder den anerkendte, britiske professor i litteraturhistorie Mary Beard sig på banen som kritiker.

Den tidligere model Twiggy mener, at hertuginde Catherine er vidunderlig. Læs hvorfor på IN.dk

Hun mener nemlig, at opretholdelsen af glansbilledet vil give bagslag for hertuginden på et senere tidspunkt i hendes liv.

Der er nu gået over 1000 dage, siden skønheden fra middelklassen i Berkshire blev medlem af en de mest populære familier på jorden ved et sandt eventyr-bryllup.

Hertuginde Catherine er en skal

Her indgik hertuginde Catherine ægteskab iført en brudekjole fra Alexander McQueen og grundet hendes charme og naturlige tilgang til moderskabet, er hun hurtigt blevet et af de mest populære medlemmer i kongefamilien.

Dog blev hun sidste år kritiseret af den prisvindende forfatter Hilary Mantel, der kaldte hende ’plastik-prinsessen’.

- Jeg synes, at Hilary Mantel havde helt ret. Hun har konstrueret en beundringsværdig, moderlig, dukke-agtig, yndig skal, siger professoren Mary Beard nu til The Times.

Hertuginde Catherine bliver genfortalt

Hun mener, at det til dels er hertuginde Catherines egen skyld, at hun har opbygget sig dette image.

- Hvem har gjort det? Hun har til dels konstrueret det selv, til dels har hun påtaget sig et job, der har fordele og ulemper. Hun bliver konstant genfortalt, så der er mange ting, der er medvirkende til det, siger Mary Beard.

Alice Temperley mener, at hertuginde Catherine er den perfekte, moderne kvinde. Læs hvorfor på IN.dk

Forfatteren var dog ganske godt tilfreds med at se hertuginde Catherine lempe lidt på glansbilledet, da hun viste sig offentligt med synlige, grå hår.

Sidste år satte Hilary Mantel et oprør i gang, da hun kaldte Hertuginden af Cambridge for en udstillings-mannequin og en maskinfabrikeret prinsesse uden personlighed og døde øjne.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media

 

Dagens Gossip