Hidsig passager overfalder stewardesse: Pilot tøver ikke et sekund med at fælde ham

Et amerikansk passagerfly havde netop sat hjulene på landingsbanen i lufthaven i Charlotte, North Carolina, da der opstod tumult. Det skiver New York post.

Michael Kerr, en passager fra Kentucky, havde nemlig så travlt med at komme af flyet, at der hurtig opstod et skænderi mellem ham og flypersonalet.

En stewardesse bad gentagende gange den hidsige og højrøstede mand om at falde ned og tage plads, mens trappen op til flyets dør blev placeret rigtigt.

Michael Kerr ville dog ikke lytte og råbte flere gange:

- Flyt jer, flyt jer, flyt jer, til det tålmodige flypersonale, der blokerede gangen, så han ikke kunne komme forbi.

Den ophidsede mand blev dog mere og mere irriteret og skulder-skubbede gentagende gange stewardessen, mens han truede med at brække pilotens arm.

Alt imens blev helt optrinnet filmet af en anden passager, 23-årige Brian Colón, der efterfølgende indrømmede, at han frygtede for stewardessens sikkerhed.

- Jeg følte, at stewardessens liv kunne være i fare, og jeg tænkte, at nogen måtte gøre noget ved den måde, han (den ophidsede passager, red.) behandlede hende på, forklarer han til Lexington Herald-Leader.

Bedst som Brian Colón efterlyste nogen til at tage affære, tog flyets pilot sagen i egen hånd.

For da Michael Kerr pludselig skubbede den hårdtprøvede stewardesse til jorden, blev det for meget for flyets kaptajn.

Han sprang derfor til undsætning og nedlagde straks Michael Kerr, mens han råbte:

- Nu er det nok! Du skal ikke lægge hænderne på min stewardesse!

- Jeg er rolig, snerrede Michael Kerr, mens han blev holdt fast på gulvet af den handlekraftige pilot.

- Lige meget hvad du gør, så ryger det på Facebook, og du er en forbandet taber, truede Kerr, der dog lå ubehjælpsomt fastlåst.

Den uregerlige Michael Kerr skulle eftersigende have drukket tre Jack Daniels-drinks, før han mistede besindelsen og angiveligt også skulle have spyttet på en af flypersonalet.

Michael Kerr blev efterfølgende anholdt og anklaget for at være forstyrrende under påvirkning af alkohol, for at overfalde en kvindelig stewardesse og for at true flypersonalet.

Han har derudover fået et permanent forbud mod at flyve med det pågældende flyselskab.

I videoen herunder kan du se hele optrinnet:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip