Hillary Clinton: Du er ikke vores stemme Trump

På Det Republikanske Partis konvent i Cleveland, Ohio, accepterede Donald Trump natten til fredag dansk tid formelt at blive partiets præsidentkandidat.

I sin tale ved afslutningen på konventet lagde han særligt vægt på, at USA er ude af kontrol, og at landet har brug for en leder, som tør at lægge den politiske korrekthed på hylden for at beskytte sit folk.

Han lovede samtidig at hjælpe fagforeningsmedlemmer, kulminearbejdere og andre lavtlønnede amerikanere, der historisk set har støttet Demokraterne.

- Disse er de glemte mænd og kvinder i vores land. Folk, der arbejder hårdt, men som ikke længere har en stemme - jeg er jeres stemme, tordnede Trump til stor jubel for de flere tusinde delegerede.

Hans formodede rival ved det kommende valg, Demokraternes Hillary Clinton, fulgte talen på sidelinjen. Og hun var selvsagt langt fra enig.

- Du er ikke vores stemme, skrev Hillary Clinton på Twitter.

Og til Trumps forsikring til det amerikanske folk om, at "jeg er med jer", lød svaret fra den tidligere førstedame:

- Eksklusiv: Kvinder, afroamerikanere, LGBT-folk (lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner, red.), muslimer, latinoer, indvandrere ...

Samtidig fik Hillary Clinton mindet de amerikanske vælgere om, at der kun er én ting, der står i vejen for Donald Trump og præsidentskabet:

- Alle os.

Hillary Clinton ventes at blive valgt som Demokraternes præsidentkandidat på partiets konvent i næste uge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip