Historisk indgreb: Reparede vagina med griseindvolde

En kvinde fra Tjekkiet led af systemisk sclerodermi i underlivet, som gjorde, at hendes vagina var for stram til samleje. Problemet var så slemt, at en gynækologisk undersøgelse var umulig, fortæller Daily Mail.

Kvinden havde klaget til sin egen gynækolog, men da en undersøgelse ikke kunne gennemføres, blev kvinden overført til Universitetshospitalet i Pizen i Tjekkiet. 

Læs også: Teenagedreng med stort problem får penisreduktion, så han kan dyrke sex

Her besluttede lægerne, at de ville prøve en ny type operation. En operation, hvor man indsatte dyreindvolde i underlivet på kvinden. Hospitalet havde nemlig tidligere haft succes med lignende operationen på patienter, som led af blæreproblemer.

-Hun havde fået forskellige medikamenter af egen læge, men intet hjalp. Tarmen som vi brugte, kaldes for "grise net" og er cirka en milimeter tykt. Efterhånden vil kvindens krop vokse omkring tarmen,- fortæller doktor Vladimir Kalis.

Operationen tog omkring en time, og kvinden kunne forlade hospitalet efter fem dage. 

Læs også: Ny undersøgelse afslører: Her er den farligste sexstilling

Gynækologiske undersøgelser er ikke længere smertefulde, og med tiden skulle kvinden kunne have sex igen.

Talskvinden for hospitalet Gabriela Levorova fortæller, at det er første gang at griseindvolde er blevet brugt til at rekonstruere en vagina. Griseindvolde har længe været brugt i medicinindustrien, hvor man blandt andet har groet musker fra griseblærer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip