Hitsanger dementerer rygter om hjemløshed

At være uden seng og tag over hovedet er ikke det samme som at være hjemløs. Det slår hitmageren Ed Sheeran fast, efter at flere medier har skrevet, at Sheeran, før han slog igennem, boede på gaden.

Historien, som stammer fra et uddrag af sangerens egen selvbiografi "A Visual Journey" er misforstået og taget ud af en sammenhæng, siger Ed Sheeran til radiostationen Capital FM.

- Pressen har bare taget det ud af en kontekst. Nu siger alle, at Ed Sheeran var hjemløs. Men det er ikke det, jeg skriver i bogen, forklarer sangeren til radiokanalen.

- Det er rigtigt, at jeg ikke altid lige havde et sted at sove. Så sov jeg på metroen eller uden for Buckingham Palace. Sådan gjorde jeg bare, siger han.

I sin bog skriver Ed Sheeran blandt andet:

- Uden for Buckingham Palace var der sådan en et lille indhug med nogle varmekabler, hvor jeg tilbragte et par nætter. Det var der, jeg skrev sangen "Homeless" med linjerne "Det er ikke en hjemløs nat for mig, jeg er bare mindre hjemme, end jeg gerne ville være".

Bogen, der udkom 9. oktober, er centreret omkring årene fra 2007, hvor Sheeran tog til London fra Suffolk for at studere musik og prøve at slå igennem i pladebranchen.

Siden Ed Sheeran udkom med sit debutalbum "Plus" i 2011 - som blandt andet indeholder hitsene "The A Team" og "Lego House", er den britiske sanger imidlertid kravlet op ad af hitlisterne verden over og er i år er nomineret til adskillige MTV- og Grammypriser.

Newspaq

 

Dagens Gossip