Hjælp Niclas: Viceborgmester efterlyser stedmor

Den socialdemokratiske viceborgmester har lige hjulpet sin far med at flytte ind på et plejehjem. I en alder af kun 62 år er faderen Jesper Poulsen ramt af Alzheimers.

Da Niclas Bekker Poulsen ryddede sin fars loft, fandt han et gammel bryllupsfoto af sin far og dennes ekskone, Bente. Hun har haft en stor indflydelse på Niclas Bekker Poulsen i barndommen, og han vil derfor meget gerne møde hende igen.

- Jeg vil sige, at hun betød meget for mig som barn. Jeg vil sige tak. Jeg er ikke sikker på, hun ved, hvor stor indflydelse hun har haft på mig.

LÆS OGSÅ: Et rigtigt juleeventyr: Niclas fandt frem til sin stedmor

- Og så vil jeg spørge, om hun har lyst til at se min far, siger Niclas Bekker Poulsen ifølge Ekstra Bladet.

Billedet delte han i aftes på Twitter, og her er det blevet delt 105 gange. Mange ønsker ham held og lykke, blandt andre Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt.

Da faderen har problemer med hukommelsen, er det lidt som at finde en nål i en høstak. Niclas Bekker Poulsen ved ikke, hvad Bente hedder til efternavn, eller præcis hvornår hun blev skilt fra hans far. Han kan fortælle, at de boede sammen på Sprogøvej på Frederiksberg, og at de blev gift i Frederiksberg Kirke. Bente arbejdede i Post Danmark, men har muligvis også været tandklinikassistent. Niclas Bekker Poulsen mener, at hun er jævnaldrende med hans far, altså omkring 60 år.

Hun og Jesper Poulsen gik sandsynligvis fra hinanden i starten eller midten af 1980'erne.

Kan du hjælpe med at finde Bente? Så skriv gerne til os på [email protected].

 

Dagens Gossip