Hjemløs dreng måtte bruge lyset fra McDonalds for at læse lektier

Et billede af en 9-årig filipinsk dreng, der må bruge lyset fra McDonalds for at kunne lave sine lekter blev delt på internettet, er hjælpen strømmet ind, og alt tyder nu på, at han kan få sit store ønske opfyldt om at tage en uddannelse. 

Den spinkle 9-årige dreng hedder Daniel Cabrera, og han vil rigtig gerne være politimand. Men det så ud til at blive svært, da han og familien var hjemløse, efter en brand havde ødelagt deres hus. 

Men da billedet af ham gik viralt, strømmede det pludselig ind med penge, skoleudstyr og endda et legat, så han kan gå på college, siger hans mor, Christina Espinosa, ifølge Telegraph

- Vi er ekstatiske af lykke. Jeg ved slet ikke, hvad vi skal stille op med alle de her velsignelser, siger drengens 42-årige mor, der arbejder i et supermarked og som hushjælper. 

- Nu behøver Daniel ikke skulle lide bare for at kunne afslutte sin skole, siger hun. 

Det var en 20-årig universitetsstuderende, der i første omgang tog billedet af drengen, hvor han sad og læste lektier udenfor McDonalds, så han kunne bruge lyset derfra. 

Hun beskrev mødet med drengen, som inspirerende, hvilket en hel del andre mennesker altså var enige med hende i. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I got inspired by a kid ❤️

Posted by Joyce Gilos Torrefranca on 23. juni 2015

 

 

Dagens Gossip