Hjemløs dukker op midt i optagelse til musikvideo - ingen forventede det, der skete efterfølgende

Når man filmer på gaden, ved man aldrig helt, hvad optagelserne kommer til at byde på. Det måtte en amerikansk sanger sande, da han indspillede en musikvideo ude i det fri.

Bedst som den kristne sanger Carlos Whittaker havde gang i en musikvideo med hans sang "God of Second Chances" i en park i Atlanta, kommer en hjemløs mand forbi.

LÆS OGSÅ: Pige smidt hjem fra skolebal af fædre: Så hendes kjole ikke gav drengene urene tanker

Før Carlos og hans filmhold kunne nå at reagere, knæler den hjemløse mand, Danny, ved siden af den syngende Carlos. Danny, der har taget sin hue og hætte af, begynder at græde, mens han lytter til musikken.

Mens kameraholdet filmer fortsætter Carlos med at synge, og pludselig bryder den følelsesladede Danny også ud i sang. Både Dannys stemme og karakter skinner igennem.

LÆS OGSÅ: Søster-kærlighed hitter på nettet: Du vil aldrig se en bedre afslutning på et løb end denne

Optagelserne til musikvideoen blev lavet en novemberdag for fire år, men videoen bliver ved med at dukke op og tage medierne med storm.

Carlos har efterfølgende flere gange ledt efter Danny, men det er endnu ikke lykkedes at finde ham - selvom Carlos har ringet til Dannys mobilnummer og jævnligt kommer i parken i Atlanta. Carlos drømmer om at tage Danny med på landevejen og indspille sange med ham og få ham væk fra gaden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det er Carlos' håb, at videoen kan få folk, der kender Danny, til at henvende sig.

Se videoen her:

 

Dagens Gossip