Hjemløs mand i tårer: Får lottekupon med 'gevinst' fra fremmed

Magic of Rahat er normalt kendt for at tage røven på vildt fremmede og lægge optagelser af det på YouTube. Men denne gange har hans joke også en mere velgørende baggrund.

Han besluttede sig nemlig for at give en hjemløs mand en falsk lottogevinst, hvor der angiveligt skulle være en gevinst på. 

LÆS OGSÅ: Hun er helt sikkert hans baby: Hjemvendt soldat møder datter for første gang

Sammen går de ind i en kiosk for at indløse kuponen, og Magic of Rahat har allieret sig med manden bag disken, som lader som om, der er 1000 dollar (5400 kroner, red.) i gevinst på kuponen.

Det er tydeligvis overvældende for den hjemløse mand at få de mange penge i hænderne. Han spørger flere gange, om den glade giver nu er helt sikker - og tilbyder også de kan dele pengene. Til sidst bryder han grædende sammen.

YouTube-videoen er blevet set mere end halvanden milliongange på et døgn, og har tydeligvist rørt mange. Men i kommentarfeltet undrer folk sig også over videoen. Hvorfor ikke bare give manden 1000 dollar, og hvordan kunne han undgå at se de to kameraer omkring jer?, lyder det fra nogle af tvivlerne.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Se videoen og den hjemløse mands reaktion herunder: 

 

Dagens Gossip